top of page

Definitief ontharen

Alvorens ik startte met definitief ontharen heb ik lang gezocht naar een geschikte firma en zo kwam ik uit bij EMed laser.

 

Bij E MED Laserontharing werken ze op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. Definitieve laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen en geschikt voor bijna alle mensen.

.

Werkingsprincipe:

E-med Laser behoort tot de familie van de diodelasers (nieuwste methode) en maakt hierbij gebruik van laserlicht dat door melanine (-haarkleurstof) kan worden geabsorbeerd. Door compressie van het E-med Laserhandstuk komt de haarwortel zo dicht mogelijk bij het huidoppervlak. Dit handstuk genereert een zeer gerichte lichtbundel van 808 nM die omgezet kan worden in warmte dankzij het aanwezige kleurpigment (-melanine) van het haartje. Deze warmte wordt volledig naar de haarwortel geleid en zorgt daar voor permanente schade aan het haarzakje waardoor er zich nooit meer een haar kan ontwikkelen in dat haarzakje. E-med Laser werkt zeer gericht en selectief zodat er geen schade aan de huid komt.

Bij 3zones krijg je 10% korting en bij 4zones 20% korting. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Wil je graag meer informatie? Boek dan volledig vrijblijvend een infosessie via PM 0496609667 of online via www.beautyandstyle.be 

Promoties kan je steeds vinden op de sociale media van Beauty and Style. 

 

prijzenlaser.jpg
bottom of page