Manicure

Nagelverzorging

Quick handverzorging  12euro

Bij een quick handverzorging worden de nagels gevijld, grote velletjes achteruitgeduwd en verwijdert. De nagels krijgen een verstevigende nagellak en de handen worden afgewerkt met een verzorgende handcreme. 

Uitgebreide handverzorging 26-30euro

Bij deze verzorging worden zowel nagels, nagelriemen als handen aangepakt. De handen krijgen een handbadje. De nagels worden in de gewenste vorm gevijld.

De nagelriemen worden gescrubd en vervolgens goed achteruitgeduwd. Velletjes worden grondig verwijderd en afgewerkt met nagelriemolie en - serum en een verstevigende nagelllak.

De handen worden afgewerkt met een verzorgende  handcreme.

Kleurtje

Nagellak  8euro

Bij het lakken van de nagels wordt er een basislaag, 2 kleuren nagellak en toplaag aangebracht. Dit voor een mooie glans en een lange houdbaarheid.  De nagellakken zijn van het merk Pronails. Enkel mogelijk in combinatie met quick of uitgebreide manciure.

Semi Permanente nagellak  35-37euro

Deze nagellak blijft 2 tot 3 weken perfect zitten zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.
Dit is ideaal voor mensen die eenmalig mooi gelakte nagels willen zoals voor op vakantie, feestdagen, ...of hun eigen nagels willen verstevigen. Je kan het er thuis zonder product zelf afhalen.

Bij deze verzorging is een Quick manicure inbegrepen.

Handverwennerij

Anti-age  22euro

De handverzorging van Hydro Peptide laat de huid er jonger uitzien. Pigmentvlekken vervagen en de huid van de handen krijgt een frisse look en diepe hydratatie.

Hydra-boost  23euro

Deze verzorging is zeer geschikt voor mensen met kloven of een hele droge huid. Meteen merkbaar verschil. Hierbij worden de producten van Ahava gebruikt en het parafinnebad.

Een ideale extra voor iedere huid in de winter.

Bye bye eczeem  19euro

Deze verzorging behandelt eczeem aan de handen door gebruik te maken van de mineralen van de dode zee. 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon